keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu hulinaa!

Bilepäivänä eli 30.4 lähdimme koiruuksien kanssa Lumijoelle tarkoituksena rällättää ja vetää viehettä. Oulussa ilma näytti sateiselta, mutta päästyämme montuille oli sää mitä mainioin.
Italiaanoja oli paikalla Urhon ja Ahdin lisäksi mummo Debbie (Dervisch A Diamond At Northgate), Jekku (Norhtgate's One and Only), Lilli (Northgate's Once Upon A Time) ja Jolie (Arkita's Romanza). Mamma Latte ei valitettavasti päässyt mukaan juoksujen takia.
Urho pääsi pupujahtiin ensimmäistä kertaa sitten viime vuoden Hailuodon maastojen jälkeen ja intoa oli tallella kahta kauheammin :D Urho veti parin mutkan vedon koppa päässä.
Ahdin kanssa ollaan aiemmin harjoiteltu sekä onkivieheellä että tassuvieheellä muutamia vetoja, mutta nämä olivat ensimmäiset oikeat viehetreenit -ja ne meni mallikkaasti. Intoa ja tappohaluja löytyi, jopa niin paljon että irroittaminen vieheeltä oli työn alla...murinan säestämänä. Kiitos Pia, Juho ja Hanna, kun järkkäätte treenejä :)
 Teräsmummo Debbie ja kakara Ahti perässä.
Veli Jekku sinisessä paitulissa ja Ahtis.

Vappupäivänä lähdimme mätsäreihin tarkoituksena pyörähtää kehässä Ahdin kanssa ja pyörähtämiseksi se jäikin, sillä ilma oli niin tuulinen ja kylmä, ettei viitsinyt italiaanovauvan kanssa kauaa kärvistellä.

 Koska mätsäripäivä jäi lyhkäiseksi, kävimme hallilla treenaamassa vielä hieman.

 Tilannekatsaus Ahdin kasvamiseen. Aletaan olemaan Urhon kanssa samoissa mitoissa ;) Yllä Urho oikealla ja alhaalla vasemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti