sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kesäkauden avauksia

Lumeton toukokuu saapui ja samalla myös meidän tiimin kesän juoksu- että näyttelykauden avaukset. Viimeksihän Urho kävi näyttelyissä helmikuussa, joten jo oli aikakin.
5.5 suuntasimme siis Tampereelle kansainväliseen koiranäyttelyyn, jonne oli ilmoittautunut huikeat 39 kpl itskuja. Tämä kevään viimoisiin hallinäyttelyihin lukeutuva Treen KV on ollut aina yhtä kiva. Tilaa on tarpeeksi, tunnelma hyvä ja koiria yleensä paljon. Tänne tullaan varmasti ensi vuonnakin. Urho debytoi valioluokassa itsensä VSP:ksi veteraani Iidan(Abolla Lady Von Lampola) ollessa ROP.
Täällä kuvia näyttelystä.

Maastokausi aloitettiin Liedossa 11.5, jonne lähdin yksin Team Harmaiden kanssa. Menomatka ei iha sujunut suunnitelmien mukaan navigaattorin hajotessa jo alkumatkasta ja loppumatkasta törmätessämme peuraan. Selvisimme kuitenkin perille hyvissä ajoin ja reissu kannatti, sillä Urho oli päivän paras pisteillä 507(260 + 247) kera sertin :)
Kuva: Sakari Lampola

Äitienpäivänä oltiin Huttukylässä nauttimassa hyvästä säästä ja juhlistamassa äitejä.


Urhosta tuli myös myöhään lauantai-iltana isä, kun Jemma(Iosono Fiamma) synnytti neljä ihanaa pentua. Yhden isabellan pojan ja kolme narttua(2 harmaata, 1 isabella). Onnea kennel Iosonolle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti